Woonverzekering Donderen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,80 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Via de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering voor jouw woning in Donderen. Het concept woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle populaire partijen als De Goudse en ING die schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, brand, inbraak vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Donderen april 2024

Via een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld storm, vandalisme, inbraak, water, brand. Dit kan bijv. gaan om schade aan muziekinstrumenten. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als wandversiering en linnen- en beddengoed? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Donderen? Begin direct met direct de woonverzekeringstool. Vaak werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zie je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens neemt men hierbij ook rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aon Direct en InShared hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: De Rips verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Online schade melden

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-donderen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Tynaarlo? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn verzekerd. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schade als brand en diefstal. Bij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of brand in de schoorsteen? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Schade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Donderen is altijd een risico. De Roemeense methode of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt door diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken gaat via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekke dakgoot / bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn een opbollende vloer. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de actuele polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Denk maar aan lekkage. Veelal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €260.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Donderen
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hierna vind je een aantal stappen. Verzeker jouw het huis in Donderen zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Donderen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Donderen nog persoonlijker maken met meerdere nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder vind je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Biervliet afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval geen gek idee. Deze unieke verzekering verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Let op: spiegels, aquaria of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera en een gehoorapparaat. Let op oververzekering: wellicht bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Donderen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en letselschade. Voorbeelden zijn een gebroken ruit en geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.300.000 tot ruim €4.100.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,85 p/maand. Ga verder naar Huis In Eén Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Donderen
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil over ouderlijk gezag en conflict over wonen. Dan is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf zo’n €33,45 t/m €36,55 p/maand in april 2024). Het bedrag hangt af van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Donderen vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering