Woonverzekering Biervliet Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,20 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de vergelijkingstool tref je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Biervliet. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle landelijke bedrijven als BLG wonen en REAAL Verzekeringen die schade als gevolg van brand, vandalisme, storm, bliksem vergoeden.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Biervliet juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door o.a. inbraak, diefstal, brand, vandalisme, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan apparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als kruiden of wasmachine? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Biervliet? Open direct de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz en Verzekeruzelf.nl faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Barger-Compascuum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-biervliet


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Terneuzen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn afgedekt. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) of diefstal. Dankzij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een defecte magnetron? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Biervliet kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade vanwege inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan de woningwordt afgehandeld via de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of loslatende kit. Typische schade is een opbollende vloer. In de regel worden de kosten betaald via de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. beschadigde gevel. Doorgaans resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €545.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Biervliet
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hieronder ontdek je meer informatie. Verzeker jouw het huis in Biervliet eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die matchen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Biervliet

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Biervliet uitbreiden met additionele interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref je handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Zuidlaarderveen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is dan aan te raden. Deze mogelijke polis staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: aquaria, spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt een breed scale aan schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een tablet & een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb jij ook een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Biervliet

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft materiële schade en letselschade. Denk dan aan een deuk in de auto en therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen vergoeden bedragen beginnend bij €900.000 tot wel €3.050.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,70 (betaling per maand). Wellicht interessant: DAK dekking.

Rechtsbijstandverzekering Biervliet
De polis rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld studiefinanciering of bouw- en verbouwgeschillen. Hierbij is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn enkele modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Module werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf €36,80 oplopend tot €25,45 per maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Biervliet online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering