Woonverzekering Tjalleberd Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,05 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van onze vergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Tjalleberd. Jouw woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle erkende bedrijven als bijv. Europeesche en SNS die schade als gevolg van inbraak, vandalisme, storm, brand vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Tjalleberd juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld brand, vandalisme, storm, inbraak, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een defecte televisie. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als koelkast en truien? Er zijn in de basis drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Tjalleberd? Open à la minute’de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als HEMA en InShared faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Striep verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-tjalleberd


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Heerenveen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade en olie. Dankzij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Roken in huis of brandstichting? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Tjalleberd kan zomaar gebeuren. Openwrikken of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt door inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woningloopt middels de opstal, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui en loslatende kit. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel- of opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Denk maar aan beschadigde gevel. Veelal resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico oplopend tot €395.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Tjalleberd
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hieronder vind je bruikbare info. Verzeker direct het huis in Tjalleberd moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Tjalleberd

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Tjalleberd nog persoonlijker maken met diverse nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop check je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Sappemeer afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is dan het overwegen waard. Deze extra zekerheid staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Lees het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera & sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk hebben jullie al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Tjalleberd

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte vaas en kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een dekking beginnend bij €1.050.000 tot €4.000.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,25 (per maand). Check ook Univé pakket.

Rechtsbijstandverzekering Tjalleberd
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan een product dat je gekocht hebt & conflict met een autodealer. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. erfenis)
 • Module werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf €38,40 tot en met €30,95 per maand in juni 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Tjalleberd voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering