Woonverzekering Berkhout Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €3,80 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van onze vergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Berkhout. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle grote bedrijven als Ditzo en InShared die schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, storm, water afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Berkhout april 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is onder andere storm, brand, water, inbraak, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een stukke wasmachine. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als pannen en gereedschap? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Berkhout? Start vandaag nog onze vergelijker! Meer en meer doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket vind je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Huis In Eén Verzekeringen + Interpolis hanteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Balinge verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-berkhout


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Koggenland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn verzekerd. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door stormschade of omvallen van bomen. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of gaslekken? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Schade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Berkhout kan iedereen gebeuren. Insluipen of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval en een kapotte kit voeg. Je kunt dan denken aan schade als een ondergelopen kelder. In veel gevallen wordt deze schade gedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot wel €420.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Berkhout
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Onderstaand bekijk je meer informatie. Verzeker meteen jouw woning in Berkhout zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die passen bij jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Berkhout

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Berkhout complementeren met meerdere handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Zoeterwoude afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezeaan te raden. Deze extra polis betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels en iPads tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera + een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Berkhout

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en persoonlijk letsel. Onder andere behang dat moet worden vervangen of kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een dekking van €1.050.000 tot €4.050.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €2,80 p/maand. Ga verder naar ABN AMRO dekking.

Rechtsbijstandverzekering Berkhout
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict met een reisbureau of conflict met makelaar. In dat geval is het prettig dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Module werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woonconflicten (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (startend vanaf €29,95 tot en met €38,40 per maand in april 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Berkhout afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?