Woonverzekering Wieringerwerf Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze website stap je over naar de beste woonverzekering voor bewoners van Wieringerwerf. De woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle populaire partijen zoals Bruns ten Brink en Independer die schade als gevolg van inbraak, bliksem, vandalisme, water verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Wieringerwerf juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, storm, vandalisme, inbraak, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan computers. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als zonwering of petten? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Wieringerwerf? Start meteen de vergelijkingstool. Vaak werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket tref je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals HEMA of Independer hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Wateren verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-wieringerwerf


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hollands Kroon? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als hagelschade of ontploffing. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of brandstichting? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Wieringerwerf kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of hengelen, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval en een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. Meestal worden de kosten betaald door de opstal- of inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Je kunt denken aan een kapot dak. Veelal resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoger eigen risico die oploopt tot €335.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Wieringerwerf
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hieronder vind je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw huis in Wieringerwerf probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Wieringerwerf

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Wieringerwerf completer maken met een paar nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Tuil afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze nieuwe dekkingstaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: een mooie spiegel en smartphones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een laptop laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera of jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk hebben jullie al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wieringerwerf

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: besmeurde meubels + geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.100.000 oplopend tot €2.800.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module sluit je af vanaf €3,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: Generali polis.

Rechtsbijstandverzekering Wieringerwerf
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Denk aan als je werkgever failliet gaat & als je iets overkomt in het verkeer. Dan is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Werk (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Module verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf €27,55 tot en met €34,80 per maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Wieringerwerf voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?