Woonverzekering Wateren Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Wateren. De woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle grote bedrijven zoals Delta Lloyd en OHRA die schade door o.a. storm, brand, bliksem, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wateren april 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door storm, inbraak, brand, water, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als koffiezetapparaat of gereedschap? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Wateren? Start meteen met meteen onze vergelijker! Meer en meer werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen en OHRA verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Volendam verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wateren


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Westerveld? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en plundering. In het geval van een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een schoorsteenbrand? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Wateren is altijd een risico. De afbreekmethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade door diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw huis regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een overstroming en een gesprongen waterleiding. Typische schade is een onbruikbare droger. Doorgaans worden de kosten betaald middels de inboedel/opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe ondergaan wij een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan ontbrekende dakpannen. Vaak resulteert het in schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot wel €585.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Wateren
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Op deze pagina ontdek je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis in Wateren probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die aansluiten op jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Wateren

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Wateren nog persoonlijker maken met additionele interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina bekijk jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Swichum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is dan geen gek idee. Deze extra zekerheid staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: spiegels, aquaria of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Wel is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een spelcomputer en een rollator. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Wateren

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om materiële schade en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen & ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag van €1.000.000 tot wel €3.300.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,55 (per maand). Check ook Univé afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Wateren
De rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict met een keukenhandel of terugvorderen van schade. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies lopen sterk uiteen (beginnend bij €35,15 tot en met €36,95 per maand in april 2024). De premie vindt zijn grondslag in het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Wateren op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering