Woonverzekering Rheden Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €7,15 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze pagina vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Rheden. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle grote partijen als bijv. ANWB en SNS die schade veroorzaakt door bliksem, vandalisme, storm, inbraak verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Rheden mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is onder andere brand, inbraak, storm, diefstal, water. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als boeken of jacks? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Rheden? Start meteen met meteen onze vergelijker! Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders nemen een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Bovag of Reaal hanteren zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Parrega verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-rheden


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Rheden? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn inclusief. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als schade door wateroverlast en olie. Meer zekerheid? Met een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een kapotte föhn? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Rheden kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of een deur forceren, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt door een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval of lekkage van leidingsystemen. Typische schade is onbruikbare apparatuur. In veel gevallen worden de kosten betaald met jouw inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico oplopend tot €250.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Rheden
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hier ontdek je een handig stappenplan. Verzeker direct de woning in Rheden gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die passen bij jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Rheden

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Rheden aanvullen met additionele handige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Noordhorn afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie de moeite. Deze additionele verzekering staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: aquaria, spiegels en iPhones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een fotocamera + een rollator. Pas op voor oververzekeren: mogelijk bezit jij al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Rheden

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte vaas en kosten van een ziekenhuis. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan jou bij vanaf zo’n €1.450.000 tot €4.250.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,75 p/maand. Ga verder naar Univé.

Rechtsbijstandverzekering Rheden
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan sociale wetgeving en afgenomen rijbewijs. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn een aantal verschillende modules.

 • Consument (bijv. erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf circa €37,05 oplopend tot €24,35 per maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Rheden vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering