Woonverzekering Kollumerzwaag Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €7,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van onze vergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Kollumerzwaag. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars als Europeesche en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van brand, vandalisme, water, inbraak verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Kollumerzwaag juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door o.a. storm, water, inbraak, vandalisme, diefstal. Dit kan bijv. gaan om schade aan kleding. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als aardewerk en wasmachine? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Kollumerzwaag? Open vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meestal werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten nemen een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aegon en ING zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Joppe verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-kollumerzwaag


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Kollumerland en Nieuwkruisland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn verzekerd. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en plundering. In het geval van een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een kapotte koelkast? Brand is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Kollumerzwaag kan zomaar gebeuren. Insluipen of hengelen, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade door diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot / een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van een kapotte vloer. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een lek dag. Veelal gaat het om schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot circa €400.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Kollumerzwaag
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hieronder ontdek je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw woning in Kollumerzwaag moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Kollumerzwaag

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Kollumerzwaag nog persoonlijker maken met een aantal handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina lees jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Heeze afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze extra moduleverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een filmcamera + viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb je al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Kollumerzwaag

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een barst in het scherm of geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking vanaf €900.000 tot wel €3.850.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,20 p/maand. Ga verder naar DAK pakket.

Rechtsbijstandverzekering Kollumerzwaag
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij bij ontslag & huur- en verhuurgeschillen. In dat geval is het prettig dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. tuchtzaken)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (startend vanaf €29,95 tot wel €27,05 per maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Kollumerzwaag afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering