Woonverzekering Heeze Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Via onze vergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Heeze. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle erkende verzekeraars als Bovag en Klaverblad die schade als gevolg van water, vandalisme, storm, inbraak afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Heeze juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door o.a. vandalisme, inbraak, diefstal, water, brand. Je kunt dan denken aan een defecte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als videorecorder en tuingereedschap? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Heeze? Start meteen met direct de vergelijkingstool. In de regel doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten nemen een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket vind je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als FBTO of Klaverblad faciliteren deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Haarzuilens verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-heeze


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Heeze-Leende? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schadeposten als schade door storm of schade door regen. Bij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Heeze kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekke dakgoot / een lekkende kraan. Je kunt dan denken aan schade als een ondergelopen kelder. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan een kapot dak. Vaak heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €645.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Heeze
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hier bekijk je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw huis in Heeze probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die passen bij jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Heeze

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Heeze uitbreiden met enkele nuttige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder tref je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Enspijk afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze extra verzekering betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: een mooie spiegel en iPhones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat en een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs hebben jullie al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Heeze

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een gebroken ruit en fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij variërend van €1.550.000 tot wel €3.300.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,00 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allsecur pakket.

Rechtsbijstandverzekering Heeze
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij een product dat je gekocht hebt en in beslag genomen auto e.d.. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit enkele pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies variëren significant (vanaf zo’n €29,45 tot en met €34,35 per maand in juni 2024). Het tarief komt tot stand door de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Heeze op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering