Woonverzekering Spier Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,40 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze pagina ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Spier. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld Europeesche en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld inbraak, storm, vandalisme, bliksem afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Spier mei 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, brand, inbraak, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan computers. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als tafelkleden en audiovisuele apparatuur? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Spier? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. Vaak doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen nemen een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket vind je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals BLG wonen + ZLM bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Check ook: Siegerswoude verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-spier


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Midden-Drenthe? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 of brandblussing. Via een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Spier kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of sloten hacken, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt n.a.v. een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag en Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn een kapotte vloer. Meestal wordt deze schade gedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Download de condities van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Denk maar aan een gescheurde muur. Doorgaans gaat het om schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoog eigen risico oplopend tot €695.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Spier
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hierna vind je bruikbare info. Verzeker meteen jouw woning in Spier gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Spier

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Spier nog persoonlijker maken met extra praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna check jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Putte afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen geen gek idee. Deze nieuwe moduleis er bij gebroken glas. Tip: aquaria, spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat en jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: wellicht hebben jullie al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Spier

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan personen. Je kunt denken aan een gebroken ruit en geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.150.000 tot wel €3.900.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,90 per maand. Bekijk ook Ditzo.

Rechtsbijstandverzekering Spier
De rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met werkgever en conflict over pensioenuitkeringen. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 pakketten.

 • Consument (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies per maand zijn zeer wisselend (startend vanaf €26,40 t/m €38,00 per maand in mei 2024). De premie vindt zijn grondslag in het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Spier voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering