Woonverzekering Genderen Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Genderen. De woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle landelijke maatschappijen zoals Ditzo en InShared die schade zoals storm, bliksem, vandalisme, inbraak vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Genderen juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. storm, diefstal, water, brand, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van contant geld en waardebonnen. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als verlichtingsornamenten of dressoir? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Genderen? Open meteen onze vergelijker! Meestal doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders nemen een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als De Goudse en nowGo hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Exmorra verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-genderen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Aalburg? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn gedekt. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schade als storm en diefstal. Via een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of keukenbrand? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Genderen kan ook jou gebeuren. De afbreekmethode of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade naar aanleiding van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je middels de opstal, de spullen die je kwijt bent lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een hoosbui of een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als een ondergelopen kelder. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal- of inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zelden ondergaan wij een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapotte regengoot. Veelal resulteert het in schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €685.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Genderen
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hier ontdek je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw huis in Genderen gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die rijmen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Genderen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Genderen nog persoonlijker maken met een paar interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina check jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Denekamp afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen de moeite. Deze additionele verzekering staat je bij bij gebroken glas. Advies: een mooie spiegel en tablets tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat & drumstel. Let op oververzekering: mogelijk heb je al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Genderen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan het lichaam. Onder andere krassen op de auto en ook kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.050.000 tot €2.950.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,20 p/maand. Ga verder naar Allianz dekking.

Rechtsbijstandverzekering Genderen
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. arbeidsconflicten of conflict met aannemer. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Werk & Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf circa €24,90 oplopend tot €24,20 p/maand in juni 2024). De premie wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Genderen afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?