Woonverzekering Ugchelen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,85 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de vergelijkingstool ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Ugchelen. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle populaire verzekeraars waaronder ANWB en SNS die schade veroorzaakt door vandalisme, storm, water, brand verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ugchelen mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is o.a. inbraak, storm, vandalisme, brand, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van contant geld en waardebonnen. De definitie van inboedel is alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als verlichtingsornamenten en brommers? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Ugchelen? Open vandaag nog de woonverzekeringstool. Meestal werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Aon Direct en London Verzekeringen hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Ter Heijde verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ugchelen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Apeldoorn? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als storm vanaf windkracht 7 of smeltschade. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een gevallen strijkbout? Brand in huis kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Ugchelen kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af middels de opstal, en afgenomen eigendommen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is schade aan de vloer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal- of inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Soms hebben we in Nederland een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door een kapotte schutting. Meestal betreft het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoog eigen risico tot wel €555.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ugchelen
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Op deze pagina vind je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw huis in Ugchelen gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Ugchelen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: jij mag de woonverzekering in Ugchelen aanvullen met verschillende belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop bekijk jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Schinveld afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is dan geen gek idee. Deze nieuwe moduleverzekert bij gebroken glas. Vergeet niet: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spelcomputer of een rollator. Pas op voor oververzekeren: dikwijls beschik je al over een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ugchelen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Onder andere een onbruikbare bank & ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf zo’n €1.000.000 tot wel €4.150.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €4,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: Nationale Nederlanden polis.

Rechtsbijstandverzekering Ugchelen
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij schade die iemand bij jou veroorzaakt en conflict met een automobilist. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele varianten.

 • Consument (bijv. medische fout)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (beginnend bij €33,90 tot en met €32,45 per maand in mei 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Ugchelen vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?