Woonverzekering Ewijk Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,60 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw huis in Ewijk. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle bekende verzekeraars zoals bijvoorbeeld FBTO en Unigarant die schade als gevolg van bliksem, inbraak, vandalisme, water vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ewijk april 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou onder andere brand, inbraak, vandalisme, water, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als kruiden en huisdieren? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Ewijk? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijkingstool. Meestal gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Aegon + Nederlanden van Nu verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Eesveen verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ewijk


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Beuningen? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn afgedekt. Daardoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als brand of roet. In het geval van een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Ewijk kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. Schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot / gesprongen leidingen. Typische schade is opbollend laminaat. Normaal gesproken worden de kosten betaald d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. schade aan het dak. Doorgaans betreft het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoog eigen risico oplopend tot €305.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Ewijk
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hierna bekijk je een handig stappenplan. Verzeker à la minute de woning in Ewijk moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die in lijn zijn met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Ewijk

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Ewijk uitbreiden met additionele nuttige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina doorzoek je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Dalerveen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is dan het overwegen waard. Deze unieke dekkingverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: zaken als een aquarium of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een iPad en sportuitrusting. Let op oververzekering: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Ewijk

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een vlek op een meubel & kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.100.000 oplopend tot €3.650.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: Generali pakket.

Rechtsbijstandverzekering Ewijk
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan geschillen binnen de familie of conflict met verhuurder. Dan wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Woonconflicten (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf zo’n €24,40 tot €36,35 p/maand in april 2024). De premie hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Ewijk voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?