Woonverzekering Ouderkerk aan den IJssel Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €5,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze pagina tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Ouderkerk aan den IJssel. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle bekende partijen zoals bijvoorbeeld Centraal Beheer en REAAL Verzekeringen die schade door o.a. vandalisme, water, brand, storm dekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Ouderkerk aan den IJssel april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is o.a. brand, vandalisme, diefstal, water, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een kapotte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als verlichtingsornamenten en kleding? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Ouderkerk aan den IJssel? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket vind je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals ASR Verzekeringen en Unigarant zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Oosterleek verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-ouderkerk-aan-den-ijssel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Ouderkerk? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als storm of schroeischade. Bij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

In huis roken of een defect strijkapparaat? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Ouderkerk aan den IJssel is altijd een risico. De afbreekmethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade n.a.v. diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken handel je af met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui of Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als opbollend laminaat. Meestal worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. Meestal resulteert het in schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot wel €275.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Ouderkerk aan den IJssel
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hier bekijk je een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Ouderkerk aan den IJssel probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Ouderkerk aan den IJssel

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Ouderkerk aan den IJssel completer maken met een paar nuttige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder doorzoek jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Neer afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezeaan te raden. Deze mogelijke verzekering staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon + een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk beschik je al over een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ouderkerk aan den IJssel

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en letselschade. Onder andere een vlek op een meubel + fysiotherapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen vergoeden bedragen van €1.350.000 oplopend tot €2.600.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,75 per maand. Bekijk ook Zelf polis.

Rechtsbijstandverzekering Ouderkerk aan den IJssel
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan tuchtzaken & schade of letsel in verkeer. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf €27,85 tot wel €25,65 per maand in april 2024). De premie vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Ouderkerk aan den IJssel afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering