Woonverzekering Neer Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €8,05 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Neer. De woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle erkende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Aegon en ZLM die schade door bijvoorbeeld inbraak, storm, vandalisme, brand verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Neer juli 2024

Met een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door vandalisme, storm, brand, inbraak, water. Je moet dan denken aan bijv. een beschadigde vloer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals kleden en raamventilator? We onderscheiden 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Neer? Open meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders nemen een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket vind je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Delta Lloyd + Polis Direct hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Meppen verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-neer


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Leudal? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn gedekt. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. storm of omvallen van bomen. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of vlam in de pan? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Neer kan ook jou gebeuren. De takjesmethode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade n.a.v. inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui of Een kapotte vaatwasmachine. Typische schade is laminaat dat moet worden vervangen. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een lek dag. Doorgaans is het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €620.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Neer
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Op deze pagina ontdek je een aantal stappen. Verzeker direct jouw huis in Neer zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijv. twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die passen bij jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Neer

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Neer completer maken met verschillende interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand spot je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Langeveen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen geen gek idee. Deze nieuwe dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: een mooie spiegel en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera of een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb je al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Neer

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Onder andere vlekken op kleding + ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf zo’n €1.450.000 oplopend tot €4.800.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,95 (per maand). Check ook OHRA polis.

Rechtsbijstandverzekering Neer
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. als je werkgever failliet gaat & geschillen over een motorrijtuig. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn enkele opties.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (startend vanaf €31,75 oplopend tot €28,95 p/maand in juli 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Neer online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?