Woonverzekering De Weere Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in De Weere. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle bekende maatschappijen als bijv. DAK en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld inbraak, bliksem, storm, water vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in De Weere april 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. vandalisme, water, storm, diefstal, brand. Je kunt dan denken aan schade aan een vloerkleed. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als levensmiddelen of speelgoed? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering De Weere? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. Meer en meer doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket vind je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Aon Direct en Independer hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Burum verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-de-weere


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Opmeer? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel van de hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schade als schade door storm en rook. Bij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of gaslekken? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in De Weere kan ook bij jou thuis gebeuren. Gaatjes boren of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade ten gevolge van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken regel je via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot of gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is defecte apparatuur. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel- of opstalverzekering. Open de condities van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Bijvoorbeeld door een kapotte goot. Veelal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoger eigen risico tot wel €405.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in De Weere
Direct een woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hieronder tref je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw woning in De Weere probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die rijmen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in De Weere

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag jouw woonverzekering in De Weere nog persoonlijker maken met diverse interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna doorzoek je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Bavel afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is dan het overwegen waard. Deze additionele polis is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: een mooie spiegel en iPads tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Check in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een e-reader & een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in De Weere

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een vlek in de vloer en ook kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen vergoeden bedragen van €1.550.000 tot zo’n €4.500.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,25 (betaling per maand). Wellicht interessant: ANWB polis.

Rechtsbijstandverzekering De Weere
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan medische fout en afgenomen rijbewijs. Dan is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf zo’n €37,45 oplopend tot €34,05 per maand in april 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering De Weere online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering