Woonverzekering Bavel Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €6,85 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Via de vergelijkingstool stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Bavel. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle landelijke maatschappijen als bijv. ANWB en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door vandalisme, storm, bliksem, water afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Bavel juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door onder andere water, vandalisme, inbraak, brand, diefstal. Dit kan bijv. gaan om schade aan sieraden. Met inboedel bedoelen we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals afwasmachine en centrifuge? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Bavel? Start à la minute’de woonverzekeringstool. Meer en meer doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als HEMA en OHRA bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Anjum verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-bavel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Breda? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn gedekt. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Bekende hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Via een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als blikseminslag en ontploffing. In het geval van een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een kapotte föhn? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Diefstal in Bavel kan zomaar gebeuren. Insluipen of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt n.a.v. een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een flinke regenbui / een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is schade aan de vloer. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte regengoot. Doorgaans gaat het om schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot wel €255.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Bavel
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hierna ontdek je een aantal stappen. Verzeker à la minute de woning in Bavel probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Bavel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Bavel completer maken met enkele belangrijke aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina check je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Woudsend afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan de moeite. Deze additionele verzekering is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: spiegels, aquaria of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een spelcomputer en een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Bavel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen en kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.150.000 tot wel €2.800.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €4,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: Unigarant pakket.

Rechtsbijstandverzekering Bavel
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld ontslag & geschil met de overheid over woonsituatie. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit verschillende modules.

 • Consument (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf circa €35,20 t/m €33,25 p/maand in juni 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de modules, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Bavel online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?