Woonverzekering Eesveen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €7,55 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Dankzij onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor inwoners van Eesveen. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle grote bedrijven waaronder Europeesche en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door vandalisme, brand, inbraak, storm dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Eesveen mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door inbraak, storm, brand, water, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. beschadigingen aan het interieur. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als kristal en huisdieren? Op dit gebied zijn er 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Eesveen? Open à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel neemt men hierbij ook brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Aanbieders als ASR Verzekeringen en Interpolis werken met eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Doornspijk verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-eesveen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Steenwijkerland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als waterschade en omvallen van bomen. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een vuile afzuigkap? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Eesveen is niet leuk, maar kan gebeuren. Kerntrekken of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning loopt via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkende wasmachine en Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn defecte apparatuur. Meestal worden de kosten betaald met jouw inboedel- of opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan kapotte dakpannen. Veelal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €685.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Eesveen
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Op deze pagina vind je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw onderkomen in Eesveen moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Eesveen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Handig: men mag deze woonverzekering in Eesveen aanvullen met extra handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder doorzoek jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Broek afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan de moeite. Deze nieuwe moduleis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: zaken als een aquarium of smartphones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Lees je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). We spreken hier van eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een fotocamera + een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb jij ook een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Eesveen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en letselschade. Denk dan aan een kapotte laptop en ook ambulancevervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.100.000 tot €3.400.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €4,05 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Univé.

Rechtsbijstandverzekering Eesveen
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan ontslag & bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit enkele pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €34,10 t/m €36,45 p/maand in mei 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Eesveen online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering