Woonverzekering Waarland Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,05 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Waarland. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle bekende partijen als Generali en ZLM die schade door bijvoorbeeld bliksem, water, storm, brand dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Waarland juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, diefstal, inbraak, water. Dit kan bijv. gaan om een defecte TV. Met inboedel bedoelen we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als albums en tuingereedschap? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Waarland? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens nemen een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket vind je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als FBTO of SNS verkopen deze pakket verzekeringen. Check ook: Vethuizen verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-waarland


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Schagen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn afgedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als storm en smeltschade. In het geval van een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Waarland is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade ten gevolge van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken handel je af via de opstal, en ontvreemde spullen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak of een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare droger. In de regel wordt dit afgedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de voorwaarden van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een gescheurde muur. Veelal resulteert het in schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €510.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Waarland
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hier vind je enkele handige tips. Verzeker meteen de woning in Waarland gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Waarland

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Waarland complementeren met meerdere belangrijke aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna bekijk je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Stegeren afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke moduleverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels, aquaria of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze module verzekert vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een spelcomputer en viool. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb jij ook een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Waarland

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm en ook ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten bieden een dekking beginnend bij €900.000 tot wel €4.700.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,65 p/maand. Ga verder naar Bovag afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Waarland
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. studiefinanciering of conflict over verzekering. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomensconflicten (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies per maand verschillen enorm (vanaf zo’n €26,80 oplopend tot €25,55 per maand in juni 2024). De premie komt tot stand door het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Waarland op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering