Woonverzekering De Blesse Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,95 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze website vind je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in De Blesse. De woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle erkende bedrijven zoals Generali en Independer die schade door o.a. water, vandalisme, bliksem, brand vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in De Blesse april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, storm, inbraak, water. Je kunt dan denken aan een defecte laptop. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als vazen of petten? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering De Blesse? Open à la minute’de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders nemen een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zie je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als ANWB of InShared hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Broeksterwoude verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-de-blesse


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Weststellingwerf? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn gedekt. Daardoor wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door waterschade of schroeischade. Via een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een kapotte föhn? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in De Blesse kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade vanwege diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw woning regel je d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een overstroming of een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare vriezer. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn lekkage. Vaak resulteert het in schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico oplopend tot €265.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in De Blesse
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hieronder stuit je op een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis in De Blesse probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in De Blesse

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in De Blesse complementeren met enkele interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek jij handige info (of bekijk woonverzekering Baarlo afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval geen gek idee. Deze extra polis staat garant bij gebroken glas. Vergeet niet: zaken als een aquarium of iPads worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een vaas laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een filmcamera & kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs bezit jij al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten De Blesse

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop en ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking variërend van €1.100.000 tot wel €3.600.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,25 (betaling per maand). Wellicht interessant: EAG Assuradeuren pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Blesse
De polis rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Denk aan conflict over arbeidsvoorwaarden en conflict met een schadehersteller. Hierbij is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf €33,65 tot €36,90 per maand in april 2024). Deze prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering De Blesse op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering