Woonverzekering Baarlo Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,35 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van deze pagina stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Baarlo. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle bekende verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen en OHRA die schade door o.a. vandalisme, storm, brand, bliksem afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Baarlo april 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijv. diefstal, water, inbraak, brand, storm. Denk bijvoorbeeld aan een defecte laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als meubelen en iPad? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Baarlo? Open meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten kiezen voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens is dit alles te combineren met motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea + nowGo hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Almelo verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-baarlo


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Peel en Maas? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn gedekt. Op die manier zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als waterschade en vandalisme. Bij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een defecte magnetron? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Baarlo kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost n.a.v. een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot / een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn kapotte apparatuur. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Denk maar aan een kapotte regengoot. Vaak heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €380.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Baarlo
Meteen een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Onderstaand stuit je op bruikbare info. Verzeker meteen jouw woning in Baarlo moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Baarlo

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Baarlo complementeren met meerdere interessante aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand tref je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Ratum afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze unieke verzekering staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: een mooie spiegel en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Lees het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een mobiele telefoon + drumstel. Pas op voor oververzekeren: misschien beschik je al over een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Baarlo

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank en ook geneeskundige zorg. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.100.000 oplopend tot €4.950.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,95 (per maand). Check ook Avéro Achmea pakket.

Rechtsbijstandverzekering Baarlo
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met het UWV & conflict met een schadehersteller. Hierbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf zo’n €31,70 tot wel €32,30 per maand in april 2024). De prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Baarlo afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering