Woonverzekering Westzaan Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,65 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Westzaan. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle grote bedrijven als EAG Assuradeuren en Interpolis die schade als gevolg van bliksem, brand, inbraak, vandalisme dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Westzaan juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou onder andere storm, inbraak, water, vandalisme, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. beschadigingen aan het interieur. De definitie van inboedel is alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals uurwerken of tablet? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Westzaan? Open vandaag nog de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zitten meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Delta Lloyd + Nationale Nederlanden hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Warder verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-westzaan


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Zaanstad? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn afgedekt. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. storm en schroeischade. Bij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of spelen met vuur? Brand in huis kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Westzaan kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade n.a.v. inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een flinke regenbui of Een defecte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als vochtplekken op de buur. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Open de condities van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €260.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Westzaan
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hier bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw de woning in Westzaan eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Westzaan

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Westzaan nog persoonlijker maken met meerdere nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder vind je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Tjerkgaast afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen de moeite. Deze nieuwe polis verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Advies: zaken als een aquarium of iPhones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer en drumstel. Waak voor oververzekering: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Westzaan

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan personen. Onder andere een kapotte tablet + het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan jou bij van €1.450.000 oplopend tot €4.400.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €2,60 (per maand). Check ook ASR Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Westzaan
De rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict over erfenis of als je iets overkomt in het verkeer. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan een aantal verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Werk (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf €25,70 oplopend tot €35,85 p/maand in juli 2024). Het bedrag hangt af van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Westzaan afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?