Woonverzekering Acquoy Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,10 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Met behulp van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering voor bewoners van Acquoy. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars als Delta Lloyd en ING die schade door o.a. bliksem, vandalisme, water, inbraak afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Acquoy april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door vandalisme, storm, diefstal, inbraak, brand. Dit kan bijv. gaan om een defecte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als spelcomputers of zonnepanelen? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Acquoy? Open meteen onze vergelijker! Meer en meer werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders kiezen voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket tref je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als HEMA en Interpolis hanteren eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Zuidbroek verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-acquoy


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Geldermalsen? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door waterschade en diefstal. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Schade van jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Acquoy is altijd een risico. Openwrikken of een deur forceren, er zijn allerlei opties. Jouw schade ten gevolge van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is een vloer die hersteld moet worden. Normaal gesproken worden de kosten betaald middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. Meestal gaat het om schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoog eigen risico oplopend tot €610.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Acquoy
Wil jij een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Onderstaand stuit je op meer informatie. Verzeker direct de woning in Acquoy zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Acquoy

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Acquoy aanvullen met meerdere interessante aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna bekijk jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Wernhout afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke modulestaat garant in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels, aquaria of smartphones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • De iPad laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een iPad & een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs heb jij ook een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Acquoy

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een gebroken ruit + ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.000.000 tot ruim €4.050.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,15 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bovag.

Rechtsbijstandverzekering Acquoy
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan tuchtzaken & in beslag genomen auto e.d.. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Module werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies verschillen nogal (vanaf zo’n €26,60 tot wel €36,75 per maand in april 2024). De premie komt tot stand door de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Acquoy afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?