Woonverzekering Warder Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,85 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Dankzij de vergelijkingstool stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Warder. De woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle erkende bedrijven als Bovag en nowGo die schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, storm, inbraak verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Warder mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijv. water, inbraak, diefstal, storm, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan computers. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als kookboeken en dressoir? Er zijn in de basis 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Warder? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket tref je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Centraal Beheer of Nederlanden van Nu hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Vlagtwedde verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-warder


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Zeevang? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn inclusief. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. brand of schade door regen. Bij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of gaslekken? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade van jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Warder kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost naar aanleiding van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis regel je via de opstal, en gestolen bezittingen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval of een lekkende leiding. Het gevolg kan zijn een kapotte vriezer. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoger eigen risico tot om en nabij de €490.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Warder
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker meteen het huis in Warder zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Warder

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Warder nog persoonlijker maken met extra interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna vind jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Strijbeek afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezeaan te raden. Deze additionele polis staat garant bij gebroken glas. Vergeet niet: een mooie spiegel en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Check in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een spiegelreflexcamera + viool. Waak voor oververzekering: wellicht bezit jij al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Warder

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en letselschade. Denk dan aan een onbruikbare bank of kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf €1.400.000 tot wel €3.150.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: Klaverblad afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Warder
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Denk aan erfenis & bij aankoop van een huis. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Module werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (startend vanaf €33,85 tot en met €33,55 p/maand in mei 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Warder afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering