Woonverzekering Pieterzijl Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €7,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze website vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Pieterzijl. Het concept woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle bekende aanbieders als EAG Assuradeuren en ING die schade als gevolg van vandalisme, brand, bliksem, storm verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Pieterzijl mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld diefstal, inbraak, brand, water, storm. Dit kan bijv. gaan om een beschadigde vloer. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als gordijnrails en matrassen? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Pieterzijl? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens nemen een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket zitten vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Avéro Achmea en REAAL Verzekeringen hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Oud-Alblas verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-pieterzijl


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Zuidhorn? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn gedekt. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als storm vanaf windkracht 7 of schade door regen. Dankzij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of brand in de schoorsteen? Brand in huis is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Pieterzijl kan ook jou overkomen. Inbreken via een bovenlicht of een deur forceren, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui / Een defecte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vloer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan lekkage. Meestal is het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot circa €580.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Pieterzijl
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hierna stuit je op een handig stappenplan. Verzeker jouw de woning in Pieterzijl eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Pieterzijl

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Pieterzijl uitbreiden met een paar nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder lees jij praktische info (of bekijk woonverzekering Nieuwerkerk aan den IJssel afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze extra verzekering verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan filmapparatuur en een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls hebben jullie al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Pieterzijl

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan besmeurde meubels + ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.350.000 tot ruim €4.200.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,95 (per maand). Check ook Inboedelverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Pieterzijl
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Je moet dan denken aan problemen op het werk of afgenomen rijbewijs. Dan is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (denk aan in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (startend vanaf €26,90 tot en met €24,70 p/maand in mei 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Pieterzijl vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering