Woonverzekering Holthone Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €3,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Dankzij onze vergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Holthone. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle erkende partijen als bijv. Allianz en ZLM die schade veroorzaakt door storm, vandalisme, bliksem, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Holthone mei 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld inbraak, diefstal, water, storm, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals vazen en tuingereedschap? We onderscheiden 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Holthone? Open à la minute’de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket tref je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als ANWB en London Verzekeringen faciliteren deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Hellendoorn verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-holthone


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hardenberg? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn gedekt. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door waterschade en diefstal. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Holthone kan ook jou gebeuren. De Bulgaarse methode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost naar aanleiding van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning regel je met de opstalverzekering, en gestolen spullen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkend dag en een gesprongen waterleiding. Je kunt dan denken aan schade als schade aan het dak. In de regel wordt dit afgedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapot dak. Doorgaans betreft het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot circa €285.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Holthone
Meteen een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hieronder stuit je op bruikbare info. Verzeker jouw het huis in Holthone gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Holthone

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Holthone completer maken met additionele handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop vind jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Geldermalsen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is in dat geval vaak interessant. Deze additionele verzekering betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: een mooie spiegel en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor een breed scale aan schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een mobiele telefoon & een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb jij ook een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Holthone

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan vlekken op kleding of ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag vanaf €1.500.000 tot €4.400.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,80 per maand. Bekijk ook Allsecur dekking.

Rechtsbijstandverzekering Holthone
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict met een reisbureau & afgenomen rijbewijs. In dat geval is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand variëren significant (beginnend bij €34,85 t/m €25,10 p/maand in mei 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Holthone op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering