Woonverzekering Aarlanderveen Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,30 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor inwoners van Aarlanderveen. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle landelijke partijen als Bruns ten Brink en Klaverblad die schade zoals water, inbraak, brand, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Aarlanderveen juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou o.a. water, vandalisme, brand, storm, inbraak. Je kunt dan denken aan een stukke TV. De definitie van inboedel is alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als lampen en sofa? We onderscheiden drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Aarlanderveen? Start meteen de woonverzekeringstool. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Aon Direct en InShared verkopen deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Zijldijk verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-aarlanderveen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Alphen aan den Rijn? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring en ontploffing. In het geval van een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of een smerige schoorsteen? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Aarlanderveen is altijd een risico. Flipperen of Lock picking, het kan op zoveel manieren. Jouw schade vanwege diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis regel je met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval / bevroren leidingen. Je kunt dan denken aan schade als defecte apparatuur. Meestal wordt deze schade gedekt d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de laatste polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in de muur. Veelal resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico tot om en nabij de €615.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Aarlanderveen
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hierna vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw huis in Aarlanderveen moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Aarlanderveen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Aarlanderveen aanvullen met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina vind jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Weidum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele polis betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: zaken als een aquarium of iPhones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een e-reader en kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs beschik je al over een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Aarlanderveen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een deuk in de auto of kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €900.000 tot €2.900.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is er al vanaf €3,40 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Stormschade.

Rechtsbijstandverzekering Aarlanderveen
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij arbeidsconflicten & conflict bij aankoop huis. Dan is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan meerdere mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. tuchtzaken)
 • Woonconflicten (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf circa €38,20 tot wel €25,50 p/maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Aarlanderveen voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering