Woonverzekering De Knipe Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze website tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van De Knipe. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle grote maatschappijen zoals EAG Assuradeuren en Verzekeruzelf.nl die schade door bijvoorbeeld bliksem, inbraak, storm, water verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in De Knipe juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. vandalisme, water, inbraak, diefstal, brand. Denk bijvoorbeeld aan een defecte televisie. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als broodrooster en truien? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering De Knipe? Begin direct met vandaag nog de woonverzekeringstool. Meer en meer doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket tref je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals HEMA en Lancyr werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Buchten verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-de-knipe


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Heerenveen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. hagelschade of diefstal. In het geval van een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een defect strijkapparaat? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade van roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in De Knipe is altijd een risico. De gaatjesboormethode of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade naar aanleiding van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine of een kapot waterbed. Typische schade is een kapotte droger. In veel gevallen wordt deze schade gedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Af en toe hebben we in Nederland een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan een kapotte schutting. Vaak gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot om en nabij de €460.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in De Knipe
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hieronder tref je een aantal stappen. Verzeker direct jouw onderkomen in De Knipe zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijv. hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle polissen die passen bij jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in De Knipe

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag de woonverzekering in De Knipe uitbreiden met meerdere praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop spot je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Balinge afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze nieuwe zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: aquaria, spiegels en iPads tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een spiegelreflexcamera en drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht bezit jij al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering De Knipe

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en letselschade. Je kunt denken aan een deuk in de auto & geneeskundige zorg. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan jou bij vanaf €950.000 tot €4.700.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €4,05 p/maand. Ga verder naar Nationale Nederlanden pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Knipe
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict over arbeidsvoorwaarden en geschillen over een motorrijtuig. Daarbij kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies verschillen enorm (startend vanaf €26,90 tot en met €38,50 per maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering De Knipe vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering