Woonverzekering Kamerik Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €3,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Met behulp van de vergelijkingstool tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Kamerik. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle erkende maatschappijen als ABN AMRO en OHRA die schade als gevolg van inbraak, brand, vandalisme, storm vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Kamerik juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld vandalisme, storm, water, inbraak, brand. Je kunt dan denken aan gebroken servies. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als gordijnen en tassen? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Kamerik? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Aanbieders als BLG wonen en Klaverblad bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Hornhuizen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-kamerik


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Woerden? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn inclusief. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Veel hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 en rook. In het geval van een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of keukenbrand? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Kamerik kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade naar aanleiding van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan de woninggaat via de opstal, en ontvreemde zaken regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkende wasmachine of een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van onbruikbare apparatuur. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel/opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. Veelal resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico oplopend tot €550.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Kamerik
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hier vind je meer informatie. Verzeker meteen jouw onderkomen in Kamerik probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Kamerik

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Kamerik nog persoonlijker maken met een aantal handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder bekijk je praktische info (of bekijk woonverzekering Hansweert afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze mogelijke zekerheid staat je bij bij gebroken glas. Goed om te weten: een mooie spiegel en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module is er voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Utrecht). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld filmapparatuur + viool. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs bezit jij al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Kamerik

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan kapotte apparatuur & ziekenhuisverblijf. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.000.000 tot €3.150.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €2,55 p/maand. Ga verder naar Allianz afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kamerik
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een webshop & in beslag genomen auto e.d.. Hierbij is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. studiefinanciering)
 • Module Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf circa €26,20 tot €33,25 per maand in juli 2024). Het tarief hangt af van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Kamerik op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering