Woonverzekering Oosterstreek Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,55 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina tref je de beste woonverzekering voor bewoners van Oosterstreek. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle bekende partijen zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en Independer die schade veroorzaakt door storm, bliksem, brand, inbraak afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oosterstreek juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, inbraak, diefstal, water. Denk bijvoorbeeld aan een beschadigde vloer. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als afwasmachine en lingerie? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Oosterstreek? Open vandaag nog de vergelijkingstool. Vaak gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten nemen een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Generali en nowGo hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Nuis verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oosterstreek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Weststellingwerf? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn inbegrepen. Daardoor wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als windstormen (vanaf windracht 7) en olie. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defect apparaat of keukenbrand? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Oosterstreek kan zomaar gebeuren. De takjesmethode of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak of een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn een onbruikbare wasmachine. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed door de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapotte schutting. Vaak betreft het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot wel €370.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oosterstreek
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hierna bekijk je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw huis in Oosterstreek eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Oosterstreek

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Oosterstreek aanvullen met additionele belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot je handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Meteren afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is dan aan te raden. Deze extra verzekering staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: aquaria, spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Check in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een tablet of sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb jij ook een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Oosterstreek

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan personen. Onder andere een barst in het scherm + kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag van €1.450.000 oplopend tot €4.550.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is beschikbaar vanaf €3,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Huis In Eén Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oosterstreek
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met de gemeente & conflict bij aankoop huis. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende modules.

 • Consument (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies verschillen nogal (beginnend bij €25,95 tot en met €36,90 per maand in juni 2024). De prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Oosterstreek voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?