Woonverzekering Hulsel Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,30 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze pagina vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Hulsel. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle erkende bedrijven waaronder BLG wonen en InShared die schade door o.a. water, inbraak, brand, vandalisme vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Hulsel april 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is o.a. vandalisme, water, brand, diefstal, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een defecte koelkast. De definitie van inboedel is alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als kookboeken of pantalons? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Hulsel? Start meteen met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur of Interpolis werken met eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Hilvarenbeek verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hulsel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Reusel-De Mierden? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn afgedekt. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als blikseminslag en schade door regen. In het geval van een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een omgevallen lamp? Brand kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Hulsel kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of sloten hacken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen spullen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Storm of het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is hemelwater schade. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan scheuren in het metselwerk. Meestal gaat het om schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoog eigen risico tot circa €440.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hulsel
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct jouw onderkomen in Hulsel zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Hulsel

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Hulsel complementeren met een aantal handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand bekijk jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Grafhorst afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval de moeite. Deze nieuwe polis verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Tevens geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een iPad en een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs hebben jullie al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hulsel

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een kapotte tablet en ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking beginnend bij €1.150.000 tot wel €2.800.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,15 (betaling per maand). Wellicht interessant: All Risk.

Rechtsbijstandverzekering Hulsel
De module rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Denk aan een webshop die niet levert & als je iets overkomt in het verkeer. Daarbij is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenen)
 • Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies per maand lopen sterk uiteen (startend vanaf €24,85 t/m €29,05 p/maand in april 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Hulsel op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering