Woonverzekering Hilvarenbeek Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €3,85 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze pagina vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Hilvarenbeek. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle landelijke bedrijven als ASR Verzekeringen en Klaverblad die schade zoals water, brand, vandalisme, bliksem verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Hilvarenbeek juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld storm, brand, water, diefstal, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een defecte televisie. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op zaken als frituurpan en overhemden? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hilvarenbeek? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Meestal doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders nemen een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zie je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals FBTO of Lancyr bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Heeswijk-Dinther verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hilvarenbeek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Hilvarenbeek? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de carport zijn gedekt. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schadeposten als schade door storm en rook. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of spelen met vuur? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een huisbraak in Hilvarenbeek kan zomaar gebeuren. Insluipen of sloten hacken, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning loopt via de opstal, en gestolen eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater of een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn defecte apparatuur. In de regel worden de kosten betaald door de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn losse dakpannen. In veel gevallen is het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €520.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hilvarenbeek
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hieronder bekijk je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog het huis in Hilvarenbeek probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die matchen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Hilvarenbeek

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Hilvarenbeek completer maken met een paar belangrijke aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop spot jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Garnwerd afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie de moeite. Deze mogelijke polis betaalt uit bij gebroken glas. Let op: spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades van eigen hand. Logischerwijs gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat of sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb je al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Hilvarenbeek

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan personen. Onder andere een kapotte vaas en het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan jou bij beginnend bij €1.050.000 tot wel €4.650.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €4,10 (per maand). Check ook InShared polis.

Rechtsbijstandverzekering Hilvarenbeek
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Denk aan geschil over een consumentenovereenkomst of terugvorderen van schade. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Werk & Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf circa €34,55 oplopend tot €25,00 per maand in juli 2024). Het tarief hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Hilvarenbeek op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering