Woonverzekering Britswert Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,20 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Via deze pagina vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Britswert. Jouw woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle populaire aanbieders als HEMA en Independer die schade zoals water, brand, vandalisme, inbraak afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Britswert mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is onder andere brand, diefstal, inbraak, water, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan sieraden. De definitie van inboedel is alle zaken die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als verlichtingsornamenten en linnen- en beddengoed? Er zijn in de basis drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Britswert? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Europeesche of Lancyr werken met eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Bitgum verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-britswert


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Littenseradiel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn afgedekt. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 of poging tot inbraak. In het geval van een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een gevallen strijkbout? Brand in huis is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Britswert kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. Jouw schade naar aanleiding van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw woning regel je met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van schade aan de vloer. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de laatste polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zelden hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. Veelal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €460.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Britswert
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Onderstaand tref je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw onderkomen in Britswert probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Britswert

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Britswert aanvullen met verschillende praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Alblasserdam afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in dat geval vaak interessant. Deze nieuwe modulestaat je bij bij gebroken glas. Advies: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • U laat iets waardevols vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een e-reader & drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht bezit jij al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Britswert

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan vlekken op kleding + ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan jou bij vanaf zo’n €1.200.000 tot zo’n €4.850.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,35 per maand. Bekijk ook Nationale Nederlanden.

Rechtsbijstandverzekering Britswert
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij medische fout en conflict over verzekering. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf €38,35 tot en met €32,75 p/maand in mei 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Britswert op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering