Woonverzekering Asch Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €8,75 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze website tref je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Asch. Het concept woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle erkende aanbieders als bijv. Aegon en nowGo die schade als gevolg van bliksem, vandalisme, water, storm dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Asch juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijv. water, brand, inbraak, storm, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan beschadigingen aan het interieur. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als aardewerk of sjaals? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Asch? Start meteen de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Generali of Nederlanden van Nu verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Acquoy verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-asch


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Buren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn inbegrepen. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door schade door storm en schade door regen. Bij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of brandstichting? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Schade van jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Asch is altijd een risico. De gaatjesboormethode of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt naar aanleiding van een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine of een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is schade aan het dak. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Veelal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot wel €285.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Asch
Snel een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Onderstaand stuit je op enkele handige tips. Verzeker jouw het huis in Asch probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Asch

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt de woonverzekering in Asch completer maken met diverse praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop check je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Wilnis afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze additionele zekerheid staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: een mooie spiegel en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Check in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een e-reader + een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: wellicht heb jij ook een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Asch

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan personen. Denk dan aan een gebroken ruit en ook kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.300.000 tot ruim €3.800.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,80 (per maand). Check ook OHRA afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Asch
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij medische fout of afgenomen rijbewijs. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele varianten.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand variëren significant (vanaf zo’n €30,75 tot €31,95 per maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op het type verzekering, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Asch voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering