Woonverzekering Nispen Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze website stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Nispen. Jouw woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle grote maatschappijen waaronder Aegon en Unigarant die schade door bijvoorbeeld bliksem, inbraak, water, storm dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nispen april 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door onder andere brand, water, diefstal, storm, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen laptop. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als gordijnen of lingerie? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Nispen? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Europeesche + Nationale Nederlanden werken met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Nieuw Beerta verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nispen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Roosendaal? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en ontploffing. Bij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

In huis roken of een defecte magnetron? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Brandschade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Nispen kan zomaar gebeuren. Flipperen of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine of een lekkende kraan. Je kunt last krijgen van defecte apparatuur. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed via de opstal/inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een kapotte goot. Veelal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot wel €400.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Nispen
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Op deze pagina stuit je op meer informatie. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Nispen moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Nispen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Nispen aanvullen met additionele interessante aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna lees je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Longerhouw afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval aan te raden. Deze extra polis staat garant bij gebroken glas. Let op: een mooie spiegel en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Een Macbook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat & kleding. Waak voor oververzekering: misschien heb jij ook een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nispen

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn vlekken op kleding + ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag variërend van €1.100.000 tot zo’n €3.200.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,95 (per maand). Check ook Ditzo.

Rechtsbijstandverzekering Nispen
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld problemen op het werk en huur- en verhuurgeschillen. In dat geval is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn enkele varianten.

 • Consument (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf €27,00 tot wel €36,10 per maand in april 2024). De premie vindt zijn grondslag in de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Nispen voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?