Woonverzekering Nieuw Beerta Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,55 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Dankzij de vergelijkingstool vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Nieuw Beerta. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle populaire aanbieders waaronder De Goudse en ING die schade zoals vandalisme, inbraak, water, brand dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuw Beerta mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijv. water, vandalisme, inbraak, brand, diefstal. Dit kan bijv. gaan om schade aan je smartphone. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals tv en sportuitrusting? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Nieuw Beerta? Start meteen met vandaag nog onze vergelijker! Meer en meer doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen en InShared verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Midlum verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-nieuw-beerta


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Oldambt? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn inclusief. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schade als bliksem of rook. In het geval van een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of een omgevallen lamp? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Nieuw Beerta is altijd een risico. De Roemeense methode of hengelen, het kan op zoveel manieren. De kostenpost naar aanleiding van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een overstroming of loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. Gewoonlijk wordt dit afgedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door een kapot zonnescherm. Doorgaans gaat het om schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot circa €390.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuw Beerta
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hier tref je bruikbare info. Verzeker jouw jouw huis in Nieuw Beerta gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuw Beerta

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Nieuw Beerta uitbreiden met een paar belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder bekijk je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Leermens afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan het overwegen waard. Deze nieuwe modulestaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: spiegels, aquaria of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). Het gaat hier om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een smartphone of sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb jij ook een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Nieuw Beerta

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en letselschade. Denk dan aan een onbruikbare bank of ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen beginnend bij €1.050.000 oplopend tot €4.650.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,20 per maand. Bekijk ook ANWB dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuw Beerta
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. schade die iemand bij jou veroorzaakt en conflict met de buren. Dan is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict met de gemeente)
 • Module werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. verhalen van schade)

De maandelijkse premies variëren significant (startend vanaf €28,40 oplopend tot €29,20 p/maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Nieuw Beerta op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering