Woonverzekering Odiliapeel Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,40 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Odiliapeel. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle landelijke bedrijven als bijv. FBTO en Turien en Co die schade veroorzaakt door brand, storm, water, inbraak verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Odiliapeel februari 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is bijv. inbraak, vandalisme, storm, brand, water. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Spullen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals grammofoonplaten en badkameraccessoires? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Odiliapeel? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aegon of Turien en Co hanteren zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Nieuwlande verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-odiliapeel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Uden? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn inclusief. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring of rook. In het geval van een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of vlam in de pan? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Schade van jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Odiliapeel kan zomaar gebeuren. Flipperen of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis regel je via de opstal, en ontvreemde zaken gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een flinke regenbui en bevroren leidingen. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico oplopend tot €265.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Odiliapeel
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Op deze pagina stuit je op een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw woning in Odiliapeel zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Odiliapeel

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Odiliapeel aanvullen met diverse belangrijke aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop lees jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Maasland afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze mogelijke zekerheid is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: aquaria, spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat & gitaar. Let op oververzekering: dikwijls hebben jullie al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Odiliapeel

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en letselschade. Voorbeelden zijn vlekken op kleding & het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.250.000 oplopend tot €2.650.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,50 (per maand). Check ook Bovag afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Odiliapeel
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschillen binnen de familie & bij aankoop van een huis. Daarbij is het belangrijk dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies schommelen nogal (vanaf €32,85 tot €30,55 p/maand in februari 2024). De premie komt tot stand door het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Odiliapeel vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering