Woonverzekering Ter Apel Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,30 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Ter Apel. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle populaire partijen zoals ABN AMRO en Univé die schade door o.a. bliksem, brand, storm, water afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Ter Apel februari 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door o.a. water, diefstal, brand, vandalisme, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan een vloerkleed. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als vitrages of koffers? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Ter Apel? Begin direct met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meestal werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als ASR Verzekeringen en REAAL Verzekeringen faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: St. Annaparochie verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-ter-apel


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Vlagtwedde? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheken verplichten deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 en rook. Bij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een defecte magnetron? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Ter Apel kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of sloten hacken, er zijn allerlei opties. De kostenpost door diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning regel je met de opstalverzekering, en gestolen spullen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval en een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is schade aan het dak. Meestal worden de kosten betaald door de inboedel/opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een lek dag. In veel gevallen resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €355.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ter Apel
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Onderstaand stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute jouw woning in Ter Apel eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Ter Apel

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Ter Apel nog persoonlijker maken met een paar belangrijke aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Rotstergaast afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval het overwegen waard. Deze mogelijke polis verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: aquaria, spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer en sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk bezit jij al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ter Apel

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een onbruikbare bank of het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.400.000 tot €2.500.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,30 p/maand. Ga verder naar ANWB pakket.

Rechtsbijstandverzekering Ter Apel
De module rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan pensioenuitkering en de hypotheek. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Module werk (bijv. bij ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf circa €27,75 t/m €25,15 p/maand in februari 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Ter Apel op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering