Woonverzekering Venlo Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,80 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Venlo. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle grote aanbieders waaronder ASR Verzekeringen en Interpolis die schade door o.a. vandalisme, inbraak, water, brand vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Venlo juni 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld brand, water, storm, inbraak, diefstal. Dit kan bijv. gaan om gebroken servies. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op zaken als mixer of schoonmaakartikelen? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Venlo? Start meteen de woonverzekeringstool. Meestal doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen nemen een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket vind je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aegon en ZLM bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Twello verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-venlo


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Venlo? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inclusief. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door hagelschade of smeltschade. Dankzij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Venlo kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of Lock picking, het kan op zoveel manieren. De kostenpost vanwege diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine of een lekkende leiding. Het gevolg kan zijn een kapotte koelkast. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Denk maar aan gesneuvelde ruiten. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoger eigen risico tot circa €270.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Venlo
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina vind je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw huis in Venlo moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Venlo

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Venlo uitbreiden met meerdere belangrijke aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand spot je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Sint-Oedenrode afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezeaan te raden. Deze additionele polis betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPhones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Tevens wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Het gaat hier om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: misschien heb jij ook een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Venlo

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur + kosten op medisch gebied. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.450.000 tot ruim €4.450.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,65 per maand. Bekijk ook Unigarant dekking.

Rechtsbijstandverzekering Venlo
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. aankopen die niet geleverd zijn of conflict na autoschade. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit enkele opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf circa €27,15 tot €32,60 per maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Venlo vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering