Woonverzekering Maurik Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €5,15 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van deze pagina achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Maurik. Jouw woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende maatschappijen als bijv. De Goudse en London Verzekeringen die schade als gevolg van inbraak, water, vandalisme, brand vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Maurik mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, storm, diefstal, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte koelkast. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals kleden en koffers? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Maurik? Start meteen met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Vaak doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO + SNS verkopen eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Loon op Zand verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-maurik


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Buren? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring en schroeischade. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een defecte magnetron? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Maurik kan ook jou gebeuren. Flipperen of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. Jouw schade vanwege inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Het gevolg kan zijn een kapotte wasmachine. In de regel worden de kosten betaald middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch ondervinden we een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte regengoot. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot om en nabij de €475.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Maurik
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hieronder ontdek je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw huis in Maurik zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle polissen die passen bij jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Maurik

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt de woonverzekering in Maurik uitbreiden met verschillende belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand spot jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Kerkwerve afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is dan het overwegen waard. Deze mogelijke verzekering betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Uiteraard gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een spiegelreflexcamera of een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb je al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Maurik

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een deuk in de auto en ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf €950.000 tot wel €4.850.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,55 p/maand. Ga verder naar OHRA afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Maurik
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met bedrijven en ingevorderd rijbewijs. Daarbij is het belangrijk dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf circa €30,85 tot €36,35 per maand in mei 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Maurik vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering