Woonverzekering Drogteropslagen Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,30 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Drogteropslagen. De woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals Bruns ten Brink en Lancyr die schade veroorzaakt door inbraak, bliksem, brand, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Drogteropslagen juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door brand, diefstal, vandalisme, storm, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een stukke TV. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als magnetron en sjaals? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Drogteropslagen? Start direct de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders nemen een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als HEMA en REAAL Verzekeringen zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Den Andel verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-drogteropslagen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in De Wolden? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn inclusief. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als storm en poging tot inbraak. In het geval van een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een fout in het elektriciteitsnet? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Drogteropslagen kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. De kostenpost naar aanleiding van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis handel je af via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkend dag of Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een onbruikbare vriezer. Gewoonlijk wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan missende dakpannen. Doorgaans is het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoog eigen risico die oploopt tot €675.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Drogteropslagen
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Op deze pagina bekijk je bruikbare info. Verzeker meteen jouw huis in Drogteropslagen zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle polissen die passen bij jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Drogteropslagen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Drogteropslagen aanvullen met meerdere belangrijke aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina vind jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Boekel afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze mogelijke moduleis er bij gebroken glas. Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPads worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een fotocamera of een muziekinstrument. Let op oververzekering: wellicht bezit jij al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Drogteropslagen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet & medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.550.000 tot ruim €5.000.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,75 p/maand. Ga verder naar All Risk.

Rechtsbijstandverzekering Drogteropslagen
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over erfenis of geschil over de uitkering. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn enkele modules.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (denk aan conflict met een autodealer)

De premies verschillen enorm (vanaf €35,15 tot €38,70 per maand in juli 2024). Deze prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Drogteropslagen op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering