Woonverzekering Slenaken Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,60 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze pagina vind je de beste woonverzekering voor inwoners van Slenaken. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen als bijv. ASR Verzekeringen en ZLM die schade veroorzaakt door inbraak, brand, bliksem, vandalisme verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Slenaken juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door brand, inbraak, water, vandalisme, storm. Je kunt dan denken aan kapotte meubels. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als broodrooster en stofzuiger? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Slenaken? Open à la minute’de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Bruns ten Brink of Nederlanden van Nu hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Schijndel verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-slenaken


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Gulpen-Wittem? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. bliksem en schade door regen. Bij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Slenaken is altijd een risico. Kerntrekken of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade vanwege diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan de woningregel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui en lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als een vloer die hersteld moet worden. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden hebben we in Nederland een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een gescheurde muur. Vaak betreft het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot om en nabij de €280.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Slenaken
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Onderstaand bekijk je meer informatie. Verzeker à la minute jouw woning in Slenaken moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle polissen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Slenaken

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Slenaken aanvullen met enkele praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna tref je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Paterswolde afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze mogelijke polis verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Het betreft hier kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een spelcomputer & een verrekijker. Waak voor oververzekering: dikwijls heb jij ook een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Slenaken

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een vlek op een meubel en ook smartengeld. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf €950.000 oplopend tot €2.550.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,15 (per maand). Check ook Unigarant dekking.

Rechtsbijstandverzekering Slenaken
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan pensioenen & verhalen van schade. Dan is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Module werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf circa €27,10 tot wel €33,85 per maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Slenaken vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering