Woonverzekering Wijk bij Duurstede Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,15 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Dankzij de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering voor bewoners van Wijk bij Duurstede. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle erkende verzekeraars als HEMA en OHRA die schade door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, storm, brand afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Wijk bij Duurstede juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door diefstal, inbraak, water, storm, vandalisme. Je kunt dan denken aan schade aan elektrische apparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als glaswerk of salontafel? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Wijk bij Duurstede? Start meteen met vandaag nog de vergelijkingstool. Meer en meer werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Allsecur en Lancyr zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Weert verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wijk-bij-duurstede


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Wijk bij Duurstede? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn inclusief. Op die manier zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Alle grote hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door storm of ontploffing. Via een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een kapotte föhn? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Wijk bij Duurstede kan ook jou gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of Lock picking, er zijn allerlei opties. De kostenpost vanwege diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde spullen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater / Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. In de regel wordt deze schade gedekt door de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn ontbrekende dakpannen. Doorgaans is het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico oplopend tot €400.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Wijk bij Duurstede
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Onderstaand tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Wijk bij Duurstede gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Wijk bij Duurstede

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Wijk bij Duurstede uitbreiden met een aantal interessante aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder vind jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Twisk afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze nieuwe polis verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: aquaria, spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Utrecht). We spreken hier van kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spelcomputer en kleding. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht bezit jij al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wijk bij Duurstede

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een kapotte laptop + ziekenhuisverblijf. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen van €1.100.000 tot zo’n €3.500.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,25 p/maand. Ga verder naar Lancyr polis.

Rechtsbijstandverzekering Wijk bij Duurstede
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Denk aan pensioenen en conflict na autoschade. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn enkele opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan ingevorderd rijbewijs)

De premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €26,20 tot €30,55 p/maand in juli 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Wijk bij Duurstede afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering