Woonverzekering Paterswolde Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Via onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor bewoners van Paterswolde. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle populaire aanbieders als bijv. Generali en Klaverblad die schade door o.a. water, inbraak, vandalisme, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Paterswolde mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijv. inbraak, water, brand, vandalisme, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan schade aan sieraden. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als wandversiering en toiletartikelen? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Paterswolde? Start meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Centraal Beheer of Verzekeruzelf.nl verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Oss verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-paterswolde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Tynaarlo? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. stormschade en rook. Bij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een fout in het elektriciteitsnet? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Paterswolde is altijd een risico. Kerntrekken of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw huis regel je middels de opstal, en ontvreemde eigendommen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Indirecte neerslag en gesprongen leidingen. Typische schade is een kapotte koelkast. Meestal wordt dit afgedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Je kunt denken aan lekkage. In veel gevallen is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot circa €520.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Paterswolde
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Onderstaand stuit je op bruikbare info. Verzeker meteen de woning in Paterswolde zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Paterswolde

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Paterswolde uitbreiden met enkele nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Nieuwaal afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen de moeite. Deze extra dekkingverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: een mooie spiegel en smartphones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spelcomputer + viool. Let op oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Paterswolde

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan vlekken op kleding en ook therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking beginnend bij €1.150.000 tot ruim €3.550.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,90 (per maand). Check ook Nationale Nederlanden dekking.

Rechtsbijstandverzekering Paterswolde
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. arbeidsconflicten of geschil m.b.t. pensioen. Dan is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomensconflicten (bijv. studiefinanciering)
 • Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies per maand verschillen nogal (startend vanaf €33,70 t/m €33,00 p/maand in mei 2024). Het bedrag komt tot stand door de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Paterswolde vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering