Woonverzekering Raard Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,15 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Raard. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen waaronder De Goudse en Univé die schade door bijvoorbeeld bliksem, vandalisme, water, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Raard juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door bijv. water, diefstal, inbraak, brand, vandalisme. Je kunt dan denken aan een stukke TV. De definitie van inboedel is alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als glaswerk en speelgoed? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Raard? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. Meestal werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens nemen een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allianz + Interpolis hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Oudeschip verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-raard


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Dongeradeel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een vakantiewoning zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als blikseminslag en ontploffing. Bij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of keukenbrand? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Raard is altijd een risico. De takjesmethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige regenval of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Typische schade is laminaat dat moet worden vervangen. Gewoonlijk worden de kosten betaald via de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zo nu en dan ondervinden we een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Denk maar aan een lek dag. In veel gevallen betreft het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot circa €385.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Raard
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand ontdek je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw huis in Raard zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Raard

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Raard uitbreiden met een paar nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Nijelamer afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze extra moduleverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: een mooie spiegel en iPhones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een smartphone laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een filmcamera + een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: dikwijls heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Raard

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een onbruikbare bank en geneeskundige zorg. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.450.000 tot ruim €3.400.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,10 (per maand). Check ook DAK.

Rechtsbijstandverzekering Raard
De module rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. schade die iemand bij jou veroorzaakt & conflict met een automobilist. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomensconflicten (bijv. reorganisatie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €37,95 tot €31,65 per maand in juni 2024). De prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Raard online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering