Woonverzekering Oudeschip Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €5,10 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van onze vergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Oudeschip. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle populaire aanbieders zoals Aon Direct en InShared die schade door bijvoorbeeld bliksem, inbraak, water, vandalisme vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Oudeschip juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door onder andere storm, water, diefstal, inbraak, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als spelcomputers of raamventilator? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Oudeschip? Open direct de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In het verzekeringspakket tref je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Avéro Achmea + Verzekeruzelf.nl bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Oosterstreek verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oudeschip


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Eemsmond? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn inclusief. Daardoor wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. storm en brandblussing. In het geval van een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of vlam in de pan? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Oudeschip kan ook jou overkomen. Insluipen of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade naar aanleiding van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken gaat middels de opstal, en ontvreemde bezittingen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval of Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare koelkast. Normaal gesproken wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zelden hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan kapotte ruiten. Doorgaans betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot circa €295.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Oudeschip
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hierna stuit je op enkele handige tips. Verzeker jouw jouw onderkomen in Oudeschip probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Oudeschip

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: men mag deze woonverzekering in Oudeschip nog persoonlijker maken met additionele belangrijke aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna bekijk je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Neerkant afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze additionele modulebetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels, aquaria of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een notebook laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een laptop + een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs bezit jij al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Oudeschip

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan personen. Denk dan aan een kapotte tablet en ook ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan jou bij vanaf zo’n €1.500.000 tot zo’n €2.600.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,90 per maand. Bekijk ook Aegon dekking.

Rechtsbijstandverzekering Oudeschip
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict over jouw functie & conflict met de buren. In dat geval is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit enkele modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf €26,00 tot wel €30,35 per maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Oudeschip vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?