Woonverzekering Nieuwaal Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €8,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Nieuwaal. De woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle bekende verzekeraars als bijv. BLG wonen en Verzekeruzelf.nl die schade zoals bliksem, storm, water, brand afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwaal mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, storm, vandalisme, water. Dit kan bijv. gaan om een stukke TV. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als gordijnen of (elektrische) dekens? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Nieuwaal? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders nemen een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Avéro Achmea + REAAL Verzekeringen bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Moddergat verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nieuwaal


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Zaltbommel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn verzekerd. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en poging tot inbraak. In het geval van een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een omgevallen lamp? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Schade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Nieuwaal is altijd een risico. Openwrikken of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan de woninghandel je af via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine / het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van onbruikbare meubels. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zo nu en dan ondervinden we een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Je kunt denken aan gesneuvelde ruiten. Veelal is het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico oplopend tot €495.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwaal
Wil jij een woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Op deze pagina tref je een aantal stappen. Verzeker à la minute de woning in Nieuwaal moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die matchen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwaal

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Nieuwaal completer maken met enkele interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina tref jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Lemmer afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen geen gek idee. Deze mogelijke verzekering staat garant bij gebroken glas. Belangrijk: een mooie spiegel en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een e-reader + kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Nieuwaal

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en letselschade. Denk dan aan vlekken op kleding en fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.150.000 tot wel €4.600.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,10 per maand. Bekijk ook HEMA dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwaal
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een reisbureau en bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dat geval is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit meerdere pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf circa €34,60 oplopend tot €35,65 per maand in mei 2024). De prijs wordt gebaseerd op de modules, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Nieuwaal vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering