Woonverzekering Voorhout Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Dankzij onze vergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Voorhout. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle grote aanbieders zoals bijvoorbeeld Generali en Independer die schade zoals bliksem, water, vandalisme, brand afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Voorhout juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijv. storm, vandalisme, brand, diefstal, water. Dit kan bijv. gaan om een stukke koelkast. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als cd-speler en wasmachine? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Voorhout? Begin direct met direct de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zie je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Avéro Achmea + Nationale Nederlanden faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Valkenswaard verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-voorhout


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Teylingen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn verzekerd. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel van de hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. waterschade of schade door regen. In het geval van een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een kapotte föhn? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade van jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Voorhout kan ook jou gebeuren. Insluipen of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af middels de opstal, en gestolen spullen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot en Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als behang dat vervangen moet worden. Gewoonlijk worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Af en toe hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan een kapotte schutting. Meestal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot circa €550.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Voorhout
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hier vind je bruikbare info. Verzeker direct de woning in Voorhout eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die matchen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Voorhout

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Tip: je kunt de woonverzekering in Voorhout nog persoonlijker maken met enkele praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder bekijk jij praktische info (of bekijk woonverzekering Spanga afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze mogelijke polis staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: aquaria, spiegels en tablets worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een iPad & een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Voorhout

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan een vlek op een meubel en ook kosten voor medicatie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan jou bij vanaf €950.000 tot wel €3.050.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €4,10 p/maand. Ga verder naar HEMA.

Rechtsbijstandverzekering Voorhout
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een webshop die niet levert en conflict na autoschade. Hierbij is het prettig dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bij ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf zo’n €34,95 oplopend tot €34,80 per maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Voorhout op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?