Woonverzekering Amstelveen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,20 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze website achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Amstelveen. Het concept woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle populaire bedrijven als bijv. EAG Assuradeuren en Klaverblad die schade door o.a. water, brand, storm, inbraak dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Amstelveen juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is onder andere inbraak, vandalisme, brand, water, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. schade aan muziekinstrumenten. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als bestek en iPad? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Amstelveen? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens neemt men hierbij ook autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Bruns ten Brink en Independer hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Zwolle verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-amstelveen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Amstelveen? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als brand en brandblussing. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Amstelveen is niet leuk, maar kan gebeuren. De Bulgaarse methode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade vanwege inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis loopt via de opstal, en ontvreemde spullen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Veel neerslag en lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn schade aan de vloer. Normaliter worden de kosten betaald middels de inboedel/opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Denk maar aan gesneuvelde ruiten. Veelal resulteert het in schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €660.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Amstelveen
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Onderstaand stuit je op een aantal stappen. Verzeker meteen jouw huis in Amstelveen zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die aansluiten op jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Amstelveen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Amstelveen completer maken met een paar praktische aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna spot jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Weurt afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan de moeite. Deze nieuwe modulebetaalt uit bij gebroken glas. Tip: een mooie spiegel en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Check in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer of drumstel. Waak voor oververzekering: misschien bezit jij al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Amstelveen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank of kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.300.000 tot €3.900.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,95 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aegon afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Amstelveen
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Denk aan een webshop die niet levert & conflict met een automobilist. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. salarisaanpassing)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf €34,40 tot en met €36,80 per maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Amstelveen vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?