Woonverzekering Oudelande Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,85 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze website stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw woning in Oudelande. Het concept woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle erkende verzekeraars waaronder Ditzo en Nederlanden van Nu die schade door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, brand, storm dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oudelande mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld inbraak, diefstal, brand, storm, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een defecte computer. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als pannen en haarföhn? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Oudelande? Start meteen met direct de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Allsecur of ZLM bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Oosterbeek verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oudelande


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Borsele? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn inclusief. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. schade door storm of smeltschade. Bij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of gaslekken? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Oudelande kan ook jou gebeuren. De gaatjesboormethode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost vanwege inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan de woninggaat met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag / loslatende kit. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal- of inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Denk maar aan scheuren in het metselwerk. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot wel €510.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Oudelande
Direct een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina tref je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Oudelande eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle polissen die aansluiten op jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Oudelande

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Tip: jij mag de woonverzekering in Oudelande nog persoonlijker maken met diverse belangrijke aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina doorzoek jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Nagele afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan het overwegen waard. Deze unieke zekerheid betaalt uit bij gebroken glas. Belangrijk: aquaria, spiegels en iPads tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat en gitaar. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Oudelande

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schades van producten en letselschade. Onder andere een deuk in de auto + geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten vergoeden bedragen beginnend bij €1.100.000 oplopend tot €2.750.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,25 (betaling per maand). Wellicht interessant: Reaal polis.

Rechtsbijstandverzekering Oudelande
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. een product dat je gekocht hebt of verhalen van schade. Hierbij is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met werkgever)
 • Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies verschillen enorm (startend vanaf €26,65 oplopend tot €38,05 per maand in mei 2024). De premie komt tot stand door de gekozen dekking, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Oudelande voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?